plz click!! ;)

Saturday, March 28, 2009

EARTH HOUR AND NSF.....



mlm td tanggal 28/03/09 malaysia m'catat sejarah t'sendiri...negare kite bersame-same bergelap utk menyelamatkan bumi kite yg t'cinta...adui poyo punye ayat ape daaa....wakakkakaka

mlm td gak mmg sgt best la...tpt je kul 8.30 mlm td aku n adik bongsu kesayangan aku b'tegas walocmnepun yg kami sekeluarge mesti turut serta dlm earth hour...mak bpk aku sbnrnye x brape nk join...ye la org tue la katekan...x brape excited cm kite..hoho..sowi mak bpk..tp ade gak org mude x amek peduli..cm adik laki aku..hoho...ape pun kitorang mmg sronot la tgk tv dlm gelap....nk mkn pon tunggu smpai leh psg lampu smule sbb lapo....

ok tu psl earth hour...pd tgh hari smlm ade posmen antr registered letter utk aku..bpk aku sje je kalo ade je surat2 yg posmen pon-pon kt luar rumah mesti nk ckp die kne saman..hoho..dh nk wat cmne bwk kete cm f1...sme la cm adik aku jua...

walaubagaimanapun, surat t'sebut ditujukan utk aku..akhirnye ape yg aku tunggu2 dh smpai jua... surat perjanjian utk hadiah biasiswa nsf sudah ade kt tgn.. lega btul.. ye r aku punye la tunggu dr bln 12 lg...ni akhir lan 3 bru smpai...dulu ingtkan ade ape2 masalah la dgn scholarship nih...lega x t'kate..

tp lps belek2 surat nih smlm timbul lak rse takut di hati..dpt pitis mmg la best..ayah aku siap g survey kete lg..die suh aku beli kete baru ganti kete lame mak aku...adoi..aku x la nk sgt kete baru..sbb ingat nk pakai duit tuh utk mnde laen....lgpon scholar nih utk 2 taun je..buatnye lps aku konvo susah nk dpt keje..sape lak nk tolong byrkan??

enuf of that...aku sbnrnye risau yg aku x sempat menyiapkan projek master nih dlm mase yg telah diberikan mosti...karang kne byr ganti rugi mne aku nk carik duit..???
takut siot......ok kwn2...tolong la doakan semoge aku leh abihkan master cpt2 n kawen cpt2 gakk...wakakakakkakaka

6 comments:

ihsan_huhu on March 29, 2009 at 3:20 AM said...

aku pon xkesa pon earth hour nih, bergelap sejam xeffek ape pon kat bumi nih

ps:fullamak sorg ag wat master

nadxoxo on March 29, 2009 at 4:21 AM said...

wahh hebat2 nabil. nak sambung phd lak ek?

NuVo!! on March 29, 2009 at 4:36 AM said...

erm..aku pun berjaya gak menjayakan kempen Earth Hour ni...gi keluar..pi tgk wayang..
gelap gak la tu..at least..hihiihhi...

Cik Kmar on March 30, 2009 at 7:01 AM said...

la kwn2 aku ni nabil dh lame wt maser br tau ke.

ala nabil bese r tu prasaan gtl nk kawen awal, cume mmpu xmmpu or calon ade ke tidak je. ahaks.

loque hakim on April 5, 2009 at 10:12 PM said...

oi..name pun scholarship, maner ke na bayar cik belle oi!!!! unless le ko bridge kontrak ahaks!

BeLLe NaBiLaH on April 6, 2009 at 9:04 AM said...

loque...aku b'maksud kalo lps master nnti aku lmbt dpt kje..duit scholar dh abis..kete yg abah aku suh beli tuh aku nk byr pakai ape lak??hehe..ko tolong byrkn la yekkk

 

BUzZ with BeLL Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino