plz click!! ;)

Wednesday, April 29, 2009

ampun....x de niat.....


aiyoo...aku sbnrnye baru kelik dr mkn dgn dayah td....rase bersalah sgt kt seseaorang yg ade kt fudcort td.....huhu...
time aku tgh mkn dgn dayah..ade la sorang pompuan pakai spek...dudk dgn sorang laki n another pompuan...drpd mase aku amek mknn sampai lah aku byr mknn die asek duk kelih kt aku n dayah jek....utk tidak wat sape2 rse kekok time tuh aku diam je la...ingt nk tanye dayah bile aku masuk kete je...time aku lalu kt meja diorang, pompuan nih punye la tengok baek punye....adoi..sape la gerangan ko wahai pompuan????time sampai kete je terus dayah yg tnye dulu...die ckp ko kenal ke minah tuh??aku ckp la aku lasum x taw.....awat dio senyum gile kt hang???...aik bile mase die senyum kt aku??bkn ke kt dyh ke???x kt hang...laaaa....(gitu la perbualan kitorang)...huhu...
adoi.....adoi...aku x taw laa...maybe aku knl kot dak tuh...xpon die yg salah org ke...i dun know wat to do...aku nih mmg jenis susah nk ingt kt org..huhu...mohon maaf la kt sape2 yg tengok2 cmtu lg kt aku ek...mmg susah la nk ingt blik..aku nih jenis idup dlm present tense..hahahhaha...susah nk ingt yg past2....bkn sengaje melupakan..tp itulah..manusia dijadikan macam2 perangai..maybe nih la corak yg telah DIA ciptakan utk aku...susah nk ingt jln, susah nk ingt org...susah nk ingt name...hehehhehehe...adoi...mohon kemaafan skali lg...kawan2, kalo terase mcm kite pnh jumpe kt mne2, jgn tunggu aku tegur korang dulu...kalo cmtu la,...smpai bile2 pon korang xkn dpt kepastian..ye r...so, tegur aku dulu len kali...n ingtkan aku smule cmne kite kenal n how involve we are to each other okay????plss... do that plssss....

3 comments:

Cik Kmar on April 29, 2009 at 11:17 PM said...

ahahaha. lawak siot. 'hidup dlm present tense' je. mana pegi nya past tense ko. ahaha.

bese r tu kdg2 aku pn lupe org, tp xde r slalu kn. hmm. mu jgn lupakn aku sudah. lol. bestfriends letak dlm hati kn kn kn (^_-)

ihsan_huhu on May 2, 2009 at 6:22 AM said...

aku rs minah tuh gay r

BeLLe NaBiLaH on May 2, 2009 at 9:21 AM said...

tuh r...bile ko ckp cmtu...sme bulu tengkuk aku berdirii...alamak...hehehehe

 

BUzZ with BeLL Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino